Meny

Nyproduktionsobjekt

nyproduktionlenastromfastighetsbyrakavlingeloddekopingefastighetsmaklaremaklaresaljabostad

Familjeliv i Furulund! - Etapp 2

Inom kort ges möjlighet att köpa nyproducerade parhus i 2-plan, 138 kvm med bostadsrätt, i familjevänliga attraktiva Furulund! Här ska Optimalahem gruppen bygga väl genomtänkta bostäder med villakänsla. Tilltalande orginalstandard vald av inredningsdesignern Mija Kinning. Fina materialval, välplanerade ytor, egen altan och trädgårdstäppa. För köparen finns stora möjligheter att göra egna materialval.

Om du tycker att det låter härligt att inte behöva renovera, slippa budgivning och att vara allra först att bo i en nybyggd bostad så kan du läsa mer HÄR!

nyproduktionlenastromfastighetsbyrakavlingeloddekopingefastighetsmaklaremaklaresaljabostad

Familjeliv i Furulund - område!

Furulund är en tätort i Kävlinge kommun. Livet i Furulund är lungt, tryggt och passar familjen som inte vill bo allt för långt från storstadens puls. Här lever man ett gott liv med närhet till naturen och till storstadens service. På promenadavstånd finns både skola och förskola.

Med en kvarts bilresa till Lund och ytterligare 10 minuter till Malmö bor du på ett utmärkt pendelavstånd. Den som föredrar att pendla kommunalt når Malmö med pågatåg på bara 19 minuter, till Lund åker du enkelt med buss. Furulund är en ort med närhet till allt man behöver.

lenastromfastighetsbyramaklarefastighetsmaklarekavlingeloddekopingesaljabostadvilla

Familjeliv i Furulund - Etapp 1 SLUTSÅLT!

Nu ges inom kort möjlighet att förvärva nyproducerade radhus eller parhus om ca 130 kvadratmeter med bostadsrätt i familjevänliga och attraktiva Furulund! Här ska Optimalahem-gruppen bygga väl genomtänkta bostäder med tilltalande originalstandard som inredningsdesignern Mija Kinning valt ut. Fina materialval, välplanerade ytor och med egen altan och trädgårdstäppa. För köparen finns stora möjligheter att utforma boendet efter eget tycke och smak. Ta en titt på skiss över området nedan.

 

hans Hanssons gård

Hans Hanssons Gård Etapp 2 - SLUTSÅLT!

Tillfälle att bosätta sig i ett toppmodernt radhus på historisk mark i Lomma. Nu byggs och säljs etapp 2 och det utgörs av sex radhuslägenheter i två plan. Ett boende med 5 rum och kök som passar de med höga krav på sitt boende. Lättskött trädgårdstäppa till varje hus, integrerat garage och lugn omgivning.

Insats 3.990.000 - 4.220.000 kr

Nyproduktion

Hans Hanssons Gård Etapp 1 - SLUTSÅLT!

Toppmoderna radhus på historisk mark i Lomma! Hans Hanssons stallbyggnader har omsorgsfullt bevarats och byggts om till bostäder som passar de med höga krav på sitt boende. Lättskött täppa till varje hus, parkeringsplats och lugn omgivning.

Pris: 2 730 000 – 2 995 000 kr

Avgift: 4 583 – 5 417 kr/mån

Antal rum: 3 - 4 ROK

Boarea: 77 - 90 kvm